WORKSHOPS NAALDVILTEN IN NEDERLAND:

Tijdens de CreaWeekend beurs in Hardenberg op  7 t/m 9 oktober 2022 geeft Tissus et Plus workshops NAALDVILTEN!

 

Bij de stand van Tissus et Plus kun je de workshop 'naaldvilten' volgen. Tijdens de workshop leer je de basis voor naaldvilten en aan het eind van de workshop ga je met je eigen gemaakte kunstwerk naar huis, gespannen in een frame.

Tessa van Tissus et Plus neemt alle tijd om je de basistechniek van het naaldvilten uit te leggen en  zal ervoor zorgen dat alle deelnemers aan het eind van de workshop trots zijn op het eindresultaat. Iedereen gaat naar huis met een afgerond project of met voldoende wol om thuis af te maken. Tijdens de workshop ontvang je een klein basispakket om te starten met naaldvilten, zoals naald en houder, basiswol, basisvilt, een prikmatje, een korte beschrijving van de technieken voor thuis en een kortingsbon om naderhand materialen aan te schaffen. 

Er kan gekozen worden uit een aantal onderwerpen om te naaldvilten tijdens de workshop met keus en gebruik van heel veel kleuren wol dus voor ieder is er wat wils! 

Er is keus uit de volgende onderwerpen:

 

~ art deco bloem 

~ celtic tree of life

~ vlinder

 

Per dag worden er meerdere workshops gegeven van 1,5 uur. (met uitloop naar max 2 uur)

Je kunt vooraf reserveren en dan is je plek sowieso gereserveerd.

Op de dag zelf aanmelden kan ook, alleen zijn de plekken beperkt dus vol=vol.

 

KOSTEN WORKSHOP VAN 1,5 UUR (MAX 2 UUR) TIJDENS DE CREAWEEKEND HARDENBERG BEURS:

17,50

dit is inclusief gebruikte materialen en basispakket wat men mee naar huis mag nemen.

 

LET OP: NAALDVILTEN IS NIET GESCHIKT VOOR KINDEREN!!!

 

VOORAF RESERVEREN:

vermeld dan ook je naam en adres, leeftijd en liefst dag van voorkeur en ochtend of middag. Tijd wordt later doorgegeven 

needlefeltaddict@gmail.com


Si vous souhaitez des informations sur où et quand auront lieu d'autres ateliers, veuillez remplir le formulaire. Vous recevrez un message en retour dès que possible !

If you would like information on where and when more workshops will be held, please fill out the form. You will receive a message back as soon as possible!

Indien u informatie wilt waar en wanneer nog meer workshops worden gegeven, vul dan het formulier in. U krijgt zo spoedig mogelijk bericht terug!